top of page

Een gewaagde sprong
In het leven moet je soms durven springen. Dat is wat ik deed toen ik op 10 augustus 2007 in Lummen de deuren van Anywear Fashion opende. Ik ruilde het klaslokaal in voor een kledingwinkel en veranderde zo letterlijk van een schooljuf in een winkeljuf.

Boetiek voor damesmode
Meer dan tien jaar later is Anywear Fashion uitgegroeid tot een gezellige kledingwinkel waar elke modebewuste dame terecht kan. Jij dus ook! Je kiest uit een brede waaier van kwalitatieve, trendy merken als Batida en Betty Barclay of Signe Nature en Tramontana.

Persoonlijke service
Kledij moet je ruiken, voelen en passen. Bovendien geloven we dat een persoonlijke service nog steeds het verschil maakt. Samen met jou gaan we op zoek naar een outfit waarin je straalt. Past het niet helemaal als gegoten? Ook voor retouches kan je bij Anywear Fashion terecht.

Time to shop
Tijd voor een trendy look en een frisse wind in je kleerkast? We helpen je graag! Je vindt Anywear Fashion op een boogscheut van de autosnelweg, in het centrum van Lummen. Er is een grote gratis parking (vergeet je parkeerschijf niet) op het gemeenteplein voor de deur. Je weet ons wel te vinden, hé?

Stijlvolle groetjes,

Marij

bottom of page